5004093Uvijek je zabavno putovati u grupi! Sa kolegama, prijateljima, rođacima, uopšte sa osobama koje imaju slična interesovanja. Zabava, radost i dobar provod uvijek su odlika grupnih putovanja. Naša fleksibilna organizacija grupnih putovanja vam ponekad omogućava da imate potpuno individualne slobode koristeći pritom sve pogodnosti grupe. Avy-travel će za vašu grupu obezbijediti transfere, vize, smještaj, izlete i ostale sadržaje i aktivnosti specifične za vašu destinaciju.

Grupno putovanje koje vam omogućava da posjetite Italiju, Španiju i Azurnu obalu je nešto što nikako ne smete propustiti. Pozovite prijatelje i organizujte se na vrijeme.

Odlučili ste putovati, a ima vas više od 15?

Obratite nam se s povjerenjem. Za vas ćemo osigurati smještaj u bilo kojem kutu svijeta, a uz to i niz drugih usluga kako bi vaš odmor ostao u lijepom sjećanju.

Želite li boraviti na jednom mjestu ili s vodičem otkrivati tajne gradova, sela i otoka. Iskustvo, stručnost, kreativnost i izvrsno poznavanje turističke ponude, odlike su kojima smo prepoznatljivi.

Za vašu grupu, bez obzira dolazite li kao turisti ili poslovno, u mogućnosti smo osigurati usluge smještaja, letova, autobusnog i brodskog prijevoza, vodiča, pratitelja, ručkova i večera u restoranima, razgleda i ulaznica, a sve prema vašim željama i potrebama.

Obratite nam se s punim povjerenjem na: agencija@avy-travel.ba i u potpunosti ćemo se prilagoditi vašim potrebama.

Team Building

LJETOVANJE 2022. PONUDA NA JADRANU

Specijalna ponuda – Family weekend